Kurator till Vuxenpsykiatrin, mottagningen i Sölvesborg/Olofström

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Psykiatriska mottagningen i Sölvesborg verkar för kommunerna Sölvesborg och Olofström med ett upptagningsområde på cirka 30 000 invånare.
Kliniken består av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström och av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Den aktuella kuratorstjänsten är på mottgagningen i Sölvesborg.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är kurator/socionom. Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll.

I teamet ansvarar och verkar du för att de sociala och psykosociala aspekterna beaktas och integreras. Behandlingsarbete i form av individuella samtal , familjesamtal och nätverksarbete kopplat till vårt utredningsteam. Psykoterapier utifrån påbyggnadsutbildning.

Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.

Kvalifikationer

Socionomexamen.
Körkort är ett krav.

Erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete och påbyggnadsutbildning inom psykodynamisk terapi, KBT, DBT eller familjeterapi är meriterande.

Vi söker dig som vill arbeta med att utveckla arbetet inom psykiatrisk vård, har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utom organisationen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

  • Rune Olsson
    Avdelningschef mottagningen Sölvesborg
    0456 - 73 12 24

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-23.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Då urval, intervjuer och tillsättning kan ske löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.