Specialistläkare - barnpsykiatri

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner och habiliteringen finns i Karlskrona och Karlshamn.

Barn och ungdomspsykiatrin i Blekinge är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad bedömning, behandling och utredning. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund och sker i team där den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi utökar nu vår läkarbemanning med ytterligare en specialisttjänst. Idag är vi 7 tillsvidare anställda specialister samt 2 ST läkare. Inom barn-och ungdomspsykiatrin i Blekinge
bedriver vi specialistvård med hög kvalitet i ständig utveckling.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter, och möjlighet till forskning kan diskuteras. Landstinget Blekinge är ett litet landsting med korta beslutsvägar där man som läkare har goda förutsättningar att vara med och påverka verksamheten och dess utveckling.
Verksamheten färgas av ett gott samarbetsklimat och högt engagemang.
Din roll som barnpsykiater är tydlig och du kommer att arbeta i team med andra professioner såsom psykolog, kurator, sjuksköterska, m fl med huvudsakligt uppdrag inom öppenvård..

Tjänsten är i första hand tänkt med basplacering på BUP mottagningen i Karlshamn.

Du som funderar på ST placering inom barn- och ungdomspsykiatri är också välkommen med ansökan.

Kvalifikationer

Specialistläkare i barnpsykiatri. Vi söker dig som har ett stort kunnande och intresse för barn- och ungdomspsykiatri. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och empatisk.
Du arbetar gärna i team och har förmåga att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten. Du är flexibel, kommunikativ och empatisk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Petra Nordberg
  Verksamhetschef BUP
  0734 - 47 16 74
 • Olof Elmgren
  Chefsöverläkare
  0454-732909
  0734-471648
  E-post: Olof Elmgren
 • Hans Jungstedt
  Överläkare
  0454- 73 34 28
  E-post: Hans Jungstedt

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.