Specialpedagog till Habiliteringen Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Är du utbildad specialpedagog och vill göra en positiv skillnad för barn och ungdomar med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en specialpedagog till habiliteringen i Karlskrona.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som specialpedagog i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Inom ramen för din anställning har också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta på avdelningen i Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog hos oss kommer du att arbeta med personer som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bedömningar, rådgivning till person och dennes närmiljö, specialpedagogiskt stöd och utredning.

Kvalifikationer

Utbildad specialpedagog.
Körkort är ett krav då arbetet medför resor i tjänsten.

Erfarenhet av habilitering och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning är meriterande.

Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbete i det tvärprofessionella teamet, även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Du har en god pedagogisk förmåga och det är viktigt för dig att personerna du möter blir sedda och hörda och att deras synpunkter tas tillvara.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Linda Svensson
  Avdelningschef Habiliteringen Karlskrona
  0455-73 43 92
 • Malin Åkergård
  Avdelningschef Habiliteringen Karlshamn
  0454-73 21 65
 • Lotta Pedersen
  Specialpedagog
  0455-73 43 75
 • Anna Pia Frisell
  Repr Lärarförbundet
  0455-73 43 91

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-05.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

För denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.