Avdelningschef Vårdadminstration, Barn- och Ungdomskliniken

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Barn- och Ungdomskliniken på Blekingesjukhuset finns både i Karlskrona och Karlshamn
och verksamheten omfattar öppen specialiserad vård, dagsjukvård, neonatalvård, lekterapi samt sluten vård dygnet runt för akut och kroniskt sjuka barn inom det barnmedicinska området upp till 18 års ålder. Verksamheten är inriktad mot barn och ungdomar med akuta och/eller allvarliga kroniska sjukdomar samt till dessa barn och ungdomars familjer i deras totala livssituation.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en avdelningschef till vår vårdadministration som kombineras med arbete som administrativt chefsstöd. Du har personalansvar för 6 medarbetare.
Med denna kombinationstjänst avses att du arbetar 50 % som avdelningschef och ingår i klinikledningen. Resterande tid arbetar du med administrativt stöd till verksamheten t ex statistikuttag, protokollskrivning samt förekommande administration.
Kombinationen är en utmaning och ställer krav på flexibilitet och prioriteringsförmåga. Du kommer att vara den som driver och utvecklar det vårdadministrativa arbetet för hela kliniken i nära samarbete med övriga medarbetare.
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har:
- medicinsk sekreterarutbildning eller likvärdig utbildning
- förutsättningar och kompetens att utöva ett professionellt ledarskap
- viljan att arbeta och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden.
- god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utanför organisationen
- lätt att kommunicera och är flexibel
- har ett stort engagemang för målgruppen
- har goda kunskaper i våra administrativa system så som NCS Cross. Qlikview, Excel osv.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande chefsuppdrag.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Magnus Ljungcrantz
  Verksamhetschef
  0455-734244
 • Liliane Glennmar
  Avdelningschef
  0455-734235

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-17.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.