Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Nu söker vi två Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi i Karlskrona och en Biomedicinsk analytiker till Transfusionsmedicin i Karlskrona!

Laboratoriemedicin är lokaliserat i både Karlshamn och Karlskrona. Verksamheten omfattar transfusionsmedicin, klinisk kemi och patologi/cytologi fördelat på 5 avdelningar. Vi arbetar utifrån landstingets värdegrund där alla anställda genom sitt engagemang bidrar till ett gott samarbete vilket ger förutsättningar för en god kvalité på utfört arbete. Goda arbetsförhållanden och god arbetsmiljö är viktiga för oss och vi arbetar för att skapa goda utvecklingsmöjligheter för vår personal. Vi följer den medicinska utvecklingen i syfte att ge våra kunder en god service av hög kvalité. På kliniken finns ca 120 anställda fördelade på en mängd olika yrken.

Både blodcentral och klinisk kemi är ackrediterade verksamheter. Vi är ca 60 anställda varav merparten är biomedicinska analytiker. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter inom en rad områden inom klinisk kemi. Vi har tre anställningar som specialistBMA som ansvarar för ett eget område. Det är områdena flödescytometri, blod- och benmärgsdiagnostik , samt protein.
Inom transfusionsmedicin arbetar vi med tappning, komponentveredning, serologi och antikroppsutredningar. Vi står inför nya utmaningar med ombyggnad och utbyte av utrustning och ser med spänning på framtiden.
Se mer av oss på vår Instagram!Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Hos oss på klinisk kemi och transfusionsmedicinfår du möjligheten att arbeta i en avancerad och teknisk och mycket lärorik miljö. Som BMA hos oss får du bland annat arbeta med tappning, komponentveredning, serologi och antikroppsutredningar inom transfusionsmedicin. På klinisk kemi provhantering, analysverksamhet inom en rad olika områden och provtagningscentral. I tjänsten ingår tjänstgöring på blodcentralen. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg.
Arbete på transfusionsmedicin är dag och kvällstid.

Vi lägger stor vikt vid individuellt anpassad introduktion i syfte att ge de bästa förutsättningar för dig i ditt arbete. Vi står idag inför stora utmaningar där stor del av vår tekniska utrustning ska bytas ut. Vi behöver dig som gärna antar utmaningen och blir en av oss.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är blivande biomedicinska analytiker inom kort eller legitimerad biomedicinsk analytiker med eller utan erfarenhet. För att trivas hos oss bör du uppskatta och vara drivande i det samarbete och dialog som finns på kliniken. Du har en förmåga att förmedla information och ser det som en självklarhet att man stöttar och hjälper varandra vid behov. Du har också en hög grad av servicekänsla som ger våra kunder en god service.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Catarina Söderholm
  Avdelningschef Klinisk kemi och transfusionsmedicin Karlskrona
  0455-73 45 66
 • Carina Löfgren
  Vårdförbundet
  0455-73 45 70
 • Carina Rosén
  Naturvetarna
  0455-73 45 70

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-28.

Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.