KBT-terapeut till Ronneby rehabiliteringscenter

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Vi söker Dig som vill vara en del i vår arbetsgrupp i Ronnebys offentliga primärvård på Ronneby Rehabiliteringscenter.

Rehabenheten består av samtalsterapeuter, sjukgymnaster och arbetsterapeut. vilket innebär möjligheter att arbeta i team med specifik kompetens kring patienter med ett komplext vårdbehov. Vi har ett väl uppbyggt team för rehabiliteringsutredningar där även behandlande läkare deltar. Vårt upptagningsområde är patienter som tillhör vårdcentralerna i Ronneby, Kallinge och Bräkne-Hoby.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Omfattningen är heltid men kan diskuteras.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi strävar efter att hålla hög tillgänglighet och god vårdkvalitet. Vår målsättning är korttidsbehandling under en begränsad period. Orsak till samtalskontakt inom primärvården kan vara depression eller nedstämdhet, kris, stress- och utmattningsreaktion, ångest, panik, oro, sorg, psykosociala problem, sömnproblem, relationsproblem.

Gruppbehandlingar kan förekomma som ensam behandlare.

Kvalifikationer

KBT-kompetens steg 1. Har du även KBT-kompetens steg 2 är det meriterande.

Du bör vara van vid samtalsterapeutiska behandlingar och att göra egna bedömningar. Vi ser gärna att du har en bred yrkeserfarenhet, gärna med erfarenhet av somatisk och/eller psykiatrisk vård och förmåga att arbeta flexibelt. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Meriterande är tidigare arbete med liknande problemställningar. Har du en yrkeslegitimation är det att föredra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Marcus Bencker
  Avdelningschef
  0457-73 14 91
 • Charlotte Stålhandske
  KBT-terapeut, skötare
  0457-73 15 06
 • Patrik Cederholm
  KBT-terapeut, psykiatrisjuksköterska
  0457-73 14 94

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-18.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.