Resurstandläkare Folktandvården Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar.

Uppdraget som resurstandläkare innebär att upprätthålla tandläkarresurser inom allmäntandvården vid tillfälliga vakanser. Vår organisation inom allmäntandvården är uppbyggd med en verksamhetschef för våra kliniker i öst och en verksamhetschef för våra kliniker i väst. Vi behöver förstärka med ytterligare resurstandläkare, framförallt med fokus på västra Blekinge.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Ditt arbetsfält är framförallt västra Blekinge och våra olika kliniker. Du tycker om att arbeta med alla patientgrupper och alla typer av behandlingar som ingår i en allmäntandläkares arbetsuppgifter.
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande kliniskt arbete i nära kontakt med verksamhetschef och avdelningschefer. Du har god och bred klinisk erfarenhet. Du är självständig och trygg i din roll som tandläkare och har en god pedagogisk förmåga. Du har en positiv utstrålning och tankesätt och har lätt att anpassa dig till ny miljö. Vi erbjuder en omväxlande och rolig arbetsmiljö.

Våra team präglas av engagerat ledarskap, stark sammanhållning och en vilja att utvecklas. Här finns ett landsting som är tillräckligt stort för att bedriva forskning och som är lagom stort för att knyta kontakter, lära känna medarbetare och får en överblick över verksamheten. Dessutom är Blekingen en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- har tandläkarexamen och svensk legitimation
- Har några års erfarenhet av kliniskt arbete
- är positiv, har lätt att samarbeta och ett gott bemötande
- kan ta ansvar och initiativ
- vill utvecklas inom ditt yrke
- B-körkort. Egen bil är en fördel

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-30.

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.