Intensivvårdssjuksköterskor till THIVA, Thoraxcentrum

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Thoraxcentrum ger Blekinge och Kronobergs invånare tillgång till högspecialiserad hjärtkirurgisk- och lungkirurgisk sjukvård. Thoraxcentrum har ca 200 medarbetare och är en multidisciplinär klinik, med vårdavdelningar, mottagningsverksamhet, operationsverksamhet, intensivvårdsavdelning och röntgenavdelning. Inom kliniken bedrivs utöver hjärt- och lungkirurgin, vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, invasiv kardiologi/PCI och TAVI.

THIVA har i dagsläget 5 vårdplatser med akut, men mestadels elektiv vård. Verksamheten bedrivs i nära samarbete mellan undersköterska, sjuksköterska, läkare och sjukgymnast med bemanning dygnet runt. Vårt uppdrag är att ge våra vårdtagare behandling, övervakning och rehabilitering inom området Thoraxkirurgi. Vår målsättning är att erbjuda en hög vårdkvalité. Vi lyckas genom att vara kompetenta, öppna och nyfikna på att ständigt lära, genom omsorg om varandra och att samarbeta med övriga delar av verksamheten. Vi är stolta över vår verksamhet, dess resultat, vår kamratliga gemenskap och en väl fungerande "timbank".

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Om du saknar VUB ges tillsvidareanställningen på kliniken. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på vår THIVA får du möjlighet att vara verksam i en stimulerande och lärorik miljö. Du får tillgång till kunskaper och kompetens från både dina kollegor och läkare inom anestesi och kirurgi. Om du är oerfaren och i starten av din karriär får du en individuell inskolning och introduktion. Vi blir aldrig färdigutbildade och ansvar fördelas i takt med din kompetens framväxt. Vårt "timbankssystem" ger stor möjlighet till flexibilitet i ditt schema.

Kvalifikationer

Förutom att vi vill att du som är erfaren IVA- eller THIVA-sköterska skall söka, vill vi gärna även att du som kanske har arbetat något år som sjuksköterska på vårdavdelning söker. Det viktiga för oss är att du är nyfiken och villig att växa in i rollen, villig att lära när det behövs, har en personlig målsättning att lyckas och inte minst att du skall trivas både i vårt team och i Karlskrona om du kommer långväga ifrån. Dina personliga egenskaper är kanske det viktigaste.

Upplysningar

 • Thomas Ogenblad
  Avdelningschef THIVA
  0455-73 51 11
 • Ingrid Nordenhielm
  Vårdförbundet
  0455-73 51 14

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-25.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.