Verksamhetschef BUP i Blekinge - med stora möjligheter att påverka

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Barn och ungdomspsykiatrin i Blekinge är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad bedömning, behandling och omvårdnad. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund och sker i team där den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse

Nu söker vi dig som vill leda en verksamhet med många olika professioner.

Inom BUP i Blekinge har vi välfungerande mottagning, mellan- och slutenvård med korta köer till utredning och behandling. Kompetensnivån är hög hos personalen och vi är generösa vad gäller fortbildning. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra vården.

BUP har öppenvårdsmottagningar i Karlskrona, Karlshamn och Ronneby, mellanvård i Karlshamn och Karlskrona samt heldygnsvård med två platser i Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde snarast. Chefsförordnande mellan 1-6 år med tillsvidareanställning inom din grundprofession.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef leder och ansvarar du för medarbetare, ekonomi och den kliniska verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten arbetar utifrån evidensbaserade metoder på specialistnivå. Du är ytterst ansvarig för patientsäkerheten samt verkar för ett gott samarbete med vårdgrannar och en god arbetsmiljö för dina anställda. Basenheten har ca 70 anställda och omsätter 49 ca miljoner.

Du ingår i Psykiatri- och habiliteringsförvaltningens ledningsgrupp och arbetar tillsammans med förvaltningschefen och de fyra andra verksamhetscheferna med övergripande utvecklingsfrågor. Förvaltningschefen är din närmaste chef.

Du är förstalinjechef för läkare och avdelningschefer inom BUP.

Kvalifikationer

Du har som lägst högskoleutbildning inom relevant område. Tidigare chefserfarenhet är ett krav och det är meriterande med erfarenhet av arbete inom psykiatrin.

Du har förmåga att engagera och inspirera Dina medarbetare och är en drivande kraft för att verksamheten ska nå sina mål och ständigt utvecklas. Du har ett stort intresse för barn och ungdomar, har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, har förmåga att fatta beslut och ser glädjen i att leda genom andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Upplysningar

 • Bodil Sundlöf
  Förvaltningschef
  0455-735806
  E-post: Bodil Sundlöf
 • Marie Lindh
  Sjuksköterska
  0455-735854
  0734-471684
  E-post: Marie Lindh

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.