Medicinsk sekreterare till akutmottagningen i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Är du medicinsk sekreterare med fallenhet för service, bemötande och att arbeta med en bred variation av uppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu två medicinska sekreterare till Akutmottagningen i Karlskrona då vi efter sommaren åter igen kommer att arbeta dygnet runt.
En av våra medarbetare går på graviditetsledighet och därför söker vi även en medicinsk sekreterare för ett vikariat till och med augusti 2019, detta är en dagtidstjänst där man även arbetar 2 helger av 5.
Vi kan erbjuda dig ett intressant och omväxlande arbete där du jobbar mot alla specialiteter. Arbetet innebär stor variation med goda förutsättningar att utvecklas och möjlighet till andra administrativa arbetsuppgifter.

Arbetet innefattar receptionsarbete i form av daglig kontakt med patienter telefonservice samt kontakt med andra vårdgivare. Vidare innebär tjänsten journalskrivning och diagnosregistrering (DRG).

Vi arbetar med att utveckla framtidens akutsjukvård och därför kommer du som sekreterare bli en viktig del av vår utveckling. Du är delaktig och inspirerar till nya arbetssätt och kommer vara en av medarbetarna på akutmottagningen. Du kommer ingå i ett mottagande team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Vårt mål är att arbeta för Landstinget Blekinges värdegrund engagemang – kvalité – samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH- utbildning till medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterarutbildning. Kodningsutbildning liksom erfarenhet av arbete som läkarsekreterare är meriterande. Du ska vara positiv, flexibel, serviceinriktad, ha lätt för att samarbeta och inte vara rädd för att ta egna initiativ.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

  • Eva Widell
    Avdelningschef
    0455-737549

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-03.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-07-03 11:31:12 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.