Avdelningschef Öron-Näs-Halskliniken

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Öron-Näs-Halskliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad sjukvård och bedriver verksamhet både i Karlskrona och Karlshamn. Förutom 2 öron-näs-halsmottagningar består kliniken av hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar och operationsavdelning.
Vi kommer snart att starta upp arbetet med Framtidens sjukvård och söker dig som vill vara med och påverka.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

I uppdraget som avdelningschef ska du leda och utveckla verksamheten på mottagningarna i Karlskrona och Karlshamn, operationsavdelningen i Karlskrona och Karlshamn utifrån organisatoriska och ekonomiska ramar samt efter landstingets policydokument. Vi arbetar efter Landstingets värdegrund som bygger på Engagemang, Samarbete och Kvalitet. Avdelningschefen
är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig med intresse och fallenhet för ett aktivt och lyhört ledarskap. Du har förmåga att motivera din personal och vill verka för en bra arbetsmiljö, skapa kontakter och har visioner.
Du har högskoleutbildning med erfarenhet
inom hälso- och sjukvård. Har du dessutom erfarenhet från mottagningsverksamhet och/eller operationsverksamhet är det meriterande. Vi ser också positivt på erfarenhet av tidigare ledarskap.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Per Johansson
  Verksamhetschef
  0455-735146
 • Anna Lilja
  Repr Kommunal
  0455-735204
 • Mats Silfverberg
  Repr Vårdförbundet
  0455-735208

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-07-03 11:31:12 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.