Logistiker, vikariat, Landstingsservice

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Landstingsservice arbetar med, att utifrån ett koncernperspektiv, strategiskt utveckla och samordna logistikarbetet för samtliga verksamheter inom förvaltningen. Till affärsområde verksamhetsstöd, avdelningen för utvecklingsstöd söker vi nu en logistiker på vikariat då vår ordinarie logistiker ska vara föräldraledig.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse dock senast 180101, Vikariat 10 månader
 • Tidsbegränsat till: 2018-10-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Övergripande för rollen som logistiker är att utveckla och förbättra effektiv logistik i landstingsservice processer både på strategisk och på operativ nivå.

Då vi nu utannonserar ett vikariat kommer du framförallt att få jobba på en operativ nivå som innebär att samordna och leda förbättringsarbete inom logistik.
Du kommer att arbeta med logistikfrågor inom landstingsservice ansvarsområden och som stödresurs bidrar du med relevant och viktig information som underlag för beslut.
Detta innebär att du stödjer verksamheten i vardagen genom att analysera och komma med förslag till optimering av processer inom t.ex. transport, textil r andra uppdrag som kommer in av operativ karaktär.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du högskoleutbildning/universitetsutbildning, kvalificerad yrkesutbildning i logistik eller adekvat erfarenhet som ger dig motsvarande kunskapsnivå.

Vi vill att du med kreativitet och analytiskt tänkande bidrar till att vi optimerar och effektiviserar vår verksamhet och våra processer. Du är initiativrik med en vilja att förbättra och har lätt för att kommunicera, samarbeta och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi vill att du som söker även har känsla för service, är flexibel och har god organisationsförmåga, då arbetet ibland innebär att snabbt kunna hantera uppkomna behov från olika verksamheter. Du behöver också ha förmåga att stimulera och motivera till utveckling av verksamheten.
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Upplysningar

 • Ann-Christin Nilsson
  Avdelningschef
  0455-736108
  0734-47 19 33
 • Erika Lilja
  Logistiker
  0734-47 18 48
 • Kenth Norrman
  Personalkonsult
  0455-73 41 98
  E-post: Kenth Norrman
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 66 82

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.