Dietist till Habiliteringen Blekinge, vikariat

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Är du legitimerad dietist och vill göra en viktig skillnad för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning?
Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en dietist till habiliteringen i Blekinge.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som dietist i flera tvärprofessionella team med logoped, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, kurator, specialpedagog och habiliteringsläkare. Inom ramen för din anställning har du också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona.

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tidsbegränsat till: 2019-09-30
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som dietist hos oss på habiliteringen kommer du att arbeta med personer som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta kartläggning av nutritionsproblem, råd och stöd vid nutritionsbehandling samt att följa upp och utvärdera insatser. Många personer som träffar habiliteringens dietist har gastrostomi och/eller dysfagi. Dietisten ger handledning och rådgivning till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning, deras anhöriga och nätverk. Målet är att uppnå optimal näringsstatus som ger förutsättning för en fungerande vardag och möjlighet att tillgodogöra sig övrig behandling.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av dietistyrket och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning.

Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga då arbetet förutom samarbete i teamen även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Du har en god pedagogisk förmåga och det är viktigt för dig att personerna du möter blir sedda och hörda och att deras synpunkter tas tillvara.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Körkort är meriterande.

Upplysningar

 • Linda Svensson
  Avdelningschef Habiliteringen Karlskrona
  0455-73 43 92
 • Angelica Jansson
  Dietist
  0455- 73 43 72

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-16.

Vikariatet sträcker sig fram till 30/9 2019 med eventuell möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Då urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande ber vi dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.