Fysioterapeut/sjukgymnast till Sölvesborgs vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum
Sölvesborgs vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentraler som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi cirka 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns ca 10 600 listade patienter i olika åldrar.
Vårdcentralen är miljöcertifierad.
Vi ligger i nära anslutning till buss och tåg så det finns bra pendlingsmöjligheter.
Det arbetar tre fysioterapeuter/ sjukgymnaster hos oss i nära samarbete. En av våra uppskattade medarbetare ska flytta och vi söker därför efter ersättare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast är du ofta första instans för patienter med besvär från rörelse-/stödjeorganen. Arbetet består främst av mottagningsbesök, rådgivning, bedömning och behandling av patienter med olika funktionsnedsättningar och från flera diagnosgrupper vilket möjliggör ett stimulerande och utvecklande arbete på vårdcentralen. Det ingår också gruppverksamhet i form av artrosskola. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Om du har utbildning och kunskap inom akupunktur, ortopedisk medicin, basal kroppskännedom samt erfarenhet från primärvård så är det meriterande. Vi välkomnar dig som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar

 • Sara Fälth
  Avdelningschef
  0456-73 11 50
  0734-47 15 91
  E-post: Sara Fälth
 • Anna Danilo
  Fysioterapeut
  0456-731310

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-28.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.