Specialistläkare/Överläkare Ögonkliniken

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Ögonkliniken har verksamhet i Blekingesjukhusets båda enheter i Karlskrona och Karlshamn. I kliniken ingår mottagningar, operationsverksamhet, vårdplatser i samverkan med Infektionskliniken samt syncentral.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig till en klinik som är bemannad med specialistkompetens inom alla de subspecialiteter som är kopplade till de områden som kliniken erbjuder. Tillsammans med övrig vårdpersonal och optiker är vi ca 50 medarbetare med gedigen kompetens och bred erfarenhet av ögonsjukvård.
Var med och planera framtidens ögonsjukvård med nya lokaler innefattande mottagning och operation de närmaste åren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialisering inom oftalmologi.
Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Per Johansson
  Verksamhetschef
  0455- 735146
 • Ulrica Sjöberg
  Avdelningschef
  0455-73 51 78
 • Martin Andersson
  Repr BLF
  0455-755152

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-03.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-07-03 11:31:12 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.