Undersköterska till Akutavdelningen, Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Akutavdelningen i Karlshamn har en dygnet-runt-verksamhet som består av en bedömningsdel/mottagning dit patienter
kommer via ambulans, bedömningsbil eller med remiss från mottagning eller vårdcentral. Utöver detta har vi 6 vårdplatser där patienter kan läggas in för observation/övervakning.
Under hösten kommer vi utveckla avdelningen vidare för att även kunna ta hand om patienter som kräver andningsunderstöd.

Vårt mål är att arbeta för Landstinget Blekinges värdegrund engagemang – kvalité – samarbete.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ytterligare en undersköterska, med erfarenhet av akutsjukvård. Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling. Som undersköterska på Akutavdelningen får du ett varierat och stimulerande arbete. Hos oss kommer du arbeta med mycket växlande arbetsuppgifter eftersom vi har både en mottagningsdel och en övervakningsdel med vårdplatser.
Mycket av ditt arbete kommer handla om monitorering, uppföljning och bedömning av patienter i nära samarbete med
sjuksköterska. Vi kommer utveckla avdelningen vidare med bl.a. fokus på undersköterskans arbetsuppgifter och stärka dennes roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst två års erfarenhet från akutsjukvård/intensivvård. Utbildning med inriktning mot akutsjukvård är så klart meriterande.

Du behöver vara trygg i din yrkesroll och ha stort intresse och förmåga att möta människor i olika situationer. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt
förhållningssätt och en förmåga att fatta snabba beslut under press. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbete och att du som person har ett
lösningsorienterat synsätt. Det krävs att du är stresstålig och har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du behöver även ha en teamkänsla och vara en relationsbyggare. Ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kolleger ser du som en självklarhet.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  0454-732093
 • Ulla Sandgren
  Kommunal
  0454-733017
 • Monica Svensson
  Kommunal
  0455-731000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.