Specialistpsykolog med funktionsansvar till Vuxenpsykiatrin

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner.

På mottagningen arbetar ca 40 personer. Vi är överläkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeuter, sekreterare och kanslister. Vi strävar efter att hålla en hög utbildningsnivå hos personalen. Vi arbetar i tvärprofessionella team som träffas regelbundet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som specialistpsykolog med funktionsansvar kommer du som i en del av din tjänst arbeta
övergripande på kliniken. Du kommer ansvara för att det psykologiska perspektivet synliggörs och integreras i verksamheten och vara en resurs till ledningsgruppen med psykologisk expertis. Du kommer även på uppdrag inventera behov av och implementera nya metoder i verksamheten samt samordna detta på ett övergripande plan. Det ingår även ett administrativt uppdrag att utarbeta och uppdatera riktlinjer kring frågor om patientsäkerhet vid psykologisk diagnostik/utredning, psykologisk behandling, psykoterapi och psykologisk utvärdering, uppföljning och metodutveckling. Du ska kunna aktivt driva utvecklingsfrågor som formulerats i verksamheten.
Utöver det övergripande uppdraget kommer du arbeta som specialistpsykolog och arbetsuppgifterna består av bedömning, utredningsarbete, diagnostik och behandlingsarbete, där du även ska kunna ta de mer komplexa ärendena. Du kommer att bidra med dina specialistkunskaper till kollegor och kunna bidra med en fördjupad handledning till PTP-psykologer och psykologkandidater. I arbetet ingår även att utvärdera och följa upp t.ex. behandlingsinsatser och metoder inom ditt specialistområde.
Det är även viktigt att du upprätthåller ett vetenskapligt förhållningssätt genom att vara ständigt uppdaterad inom forskning och vetenskap, metod och behandlingsutveckling och sprider kunskapen inom ditt område till kollegor.

Basplaceringen är på vuxenpsykiatriska mottagningen i Karlskrona.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med vidareutbildning inom området och specialistbehörighet enligt Sveriges Psykologförbund.
Du ska ha mångårig erfarenhet av patientarbete som psykolog. I övrigt krävs ett stort engagemang, en god samverkansförmåga och att kunna dela med dig av kunskap och information till kollegor.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  0734-47 16 11
  E-post: Carina Söderholm
 • Jonas Lind
  Avdelningschef Mott. Karlskrona
  0455-73 59 73
 • Camilla Rangvin
  Psykolog
  0457-73 16 24

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30.

Anställningsform: Tillsvidareanställning som specialistpsykolog med ett tidsbegränsat förordnande som funktionsansvarig specialistpsykolog

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.