Psykiatrisjuksköterska till vuxenpsykiatrin Karlshamn avdelning 21

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar för kommunerna Karlshamn, Sölvesborg samt Olofström med ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare. Enheten består av en heldygnsvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn och av vuxenpsykiatriska mottagningar i Karlshamn och Sölvesborg, mellanvårdsmottagningar i samtliga kommuner samt ett akut- och rådgivningsteam. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund.

Vi har minskat våra heldygnsplatser och i samband med detta ökat vårt arbete i öppenvård. För att patienter ska kunna vistats i sitt hem så långt som möjligt har vi börjat med att vårdlagen i slutenvården vid behov besöker patienten i hemmet efter utskrivning. Detta sker i samverkan med bland annat mellanvården. Vi har startat en dagpsykiatri som är öppen måndag-söndag, den bemannas av personal från heldygnsvården. Vi sätter patients relation med personalen i främsta rummet. På vår heldygnsvård arbetar vi i vårdlag samt har fokus på anhörigarbete, det vill säga att kontakt med anhöriga sker inom två dygn och inbjudan till anhörigsamtal inom tre dygn. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Vi söker nu en psykiatrisjuksköterska till avdelning 21.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom psykiatriskt omvårdnadsarbete, läkemedelshantering, samordning, ,arbetsledning och delaktighet i verksamhetens utvecklingsarbete. Vi samverkar med vårdgrannar och prioriterar anhörigarbete. Undervisning och handledning av sjuksköterskestudenter. Arbetsuppgifterna innehåller arbete främst i heldygnsvård men även i öppenvård.
Som anställd har du kontinuerlig handledning i psykiatrisk omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad specialistutbildad sjuksköterska i psykiatri. Du som är legitimerad sjuksköterska men som saknar specialistutbildning är också välkommen att söka. Vid anställning kommer specialistutbildning att utgöra en del i din individuella kompetensutvecklingsplan. Utbildning till att få delegation i att utföra ECT-behandling kan bli aktuell. Vi söker dig med egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet i arbetet och känsla för professionalitet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och engagemang för arbete med psykiatrisk omvårdnad.

Upplysningar

 • Heidie Svensson
  Avdelningschef , Avd. 21
  0454-73 28 67
 • Karin Magnusson
  Verksamhetschef, VUP Väst
  0454-73 12 27
  E-post: Karin Magnusson
 • Mats Sontén
  Vårdförbundet
  0454-73 28 66

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-08.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.