Psykolog till Habiliteringen i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Är du legitimerad psykolog och vill göra en positiv skillnad för barn med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en psykolog till habiliteringen i Karlshamn.

Habiliteringen vänder sig till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som psykolog i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Inom ramen för din anställning har du också möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig kontinuerlig handledning, regelbundna yrkesträffar och möjlighet till kompetensutveckling. Som ny psykolog på habiliteringen kommer du att få en grundlig introduktion och yrkeshandledning av erfaren yrkeskollega. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta på avdelningen i Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt ö.k.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss kommer du att arbeta med barn och ungdomar som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. I dina arbetsuppgifter ingår bedömningar, utredningar, diagnostik och behandlingsarbete i de två barnteamen samt utredningsteamet. Tillämpad beteendeanalys, TBA, präglar vårt arbetssätt och våra metoder. Det kan också vara aktuellt att du deltar i våra olika kurser som vi håller för våra patienter och deras anhöriga. Vi strävar efter att ligga i framkant gällande forskning och utveckling för vår målgrupp.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utredningsarbete, habilitering och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning. Önskvärt är att du har utbildning i och erfarenhet av TBA, tillämpad beteendeanalys samt erfarenhet av arbete med små barn med autism.
Som person är du nyfiken, engagerad, initiativtagande och nytänkande. Du trivs både med att arbeta självständigt och i team och tar eget ansvar för att driva och planera ditt arbete på ett strukturerat sätt.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar

 • Malin Åkergård
  Avdelningschef Habiliteringen Karlshamn
  0454-73 21 65
 • Linda Svensson
  Avdelningschef Habiliteringen Karlskrona
  0455-73 43 92
 • Johanna Kajrup
  Psykolog
  0454-73 21 76

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.