Akutavd. i Karlshamn söker leg. sjuksköterska för utv. mot framtidens sjukvård

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Akutavdelningen i Karlshamn bedriver akut, planerad och mobil verksamhet under samma tak och vår avdelning inte är lik någon annan.
Akutavdelningen består av en bedömningsdel/mottagningsdel dit patienter kommer via ambulans, bedömningsbil eller med remiss från mottagning eller vårdcentral. Vi har sex akutvårdplatser där patienter med förväntad kort vårdtid och som kräver övervakningsbehov kan läggas in och vi har ett mobilt team.
Sjuksköterskan i mobila teamet utför behandling i hemmet vilket innebär att patienten sätts i centrum och får möjlighet att förkorta sin sjukhusvistelse.
Mobila teamet skapar möjligheter för patienter att i vissa fall kunna välja att behandlas på sjukhuset eller att fortsätta sin behandling i hemmet. Detta innebär att vi arbetar personcentrerat och utgår från patientens bästa i varje situation.

Individuella verksamhetsbaserade scheman som ger möjlighet att jobba mer helg och natt för den som önskar få ner sin arbetstid och för att det skall finnas rätt kompetens på alla arbetspass. Schemaplaneringen utgår från ett hållbart arbetsliv med hälsosamma scheman. Rotationstjänstgöring tillämpas.
Goda utvecklingsmöjligheter finns i form av olika utbildningar som bl.a. AMLS, ProAct och vår webb baserade utbildningsportal TILDA.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Enl. ök.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Akutavdelningen får du mycket varierande och stimulerande arbetsuppgifter där du kommer ges möjlighet att växa in i din yrkesroll. Dina arbetsuppgifter kommer på sikt vara mycket skiftande med akutvårdsplatserna med sin övervakning/observationsdel, mottagningsarbete och mobila teamet.
Du ges möjlighet att utvecklas i din egen takt eftersom vi även när det gäller vår personal har ett personcentrerat tänk där vi utgår från individen.
Du kommer få en introduktion i varje del på avdelningen av erfaren personal utefter vårt introduktionsprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som har ett stort intresse för akutsjukvård gällande medicin, thorax och infektion. Har du några års erfarenhet som sjuksköterska är det meriterande.
Stor vikt läggs på att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat genom att se det positiva och att du därutöver har ett ödmjukt förhållningssätt.
Ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kolleger ser du som en självklarhet.

Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet".

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  0454-732093
  E-post: Eva Åsheden
 • Camilla Sandgren
  Repr Vårdförbundet
  0454-73 23 50
 • Annica Olsson
  Repr Vårdförbundet
  0454-73 23 50

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-23.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.