Legitimerad arbetsterapeut till Geriatrisk avdelning 36, Blekingesjukhuset

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Geriatrisk avdelning 36 har 20 vårdplatser, 12 med inriktning på ortopedi, framför allt höftfrakturer och 8 vårdplatser med medicinsk inriktning.

Anställningsform

 • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: 2018-06-11eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
 • Tidsbegränsat till: 2018-08-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder skall vi tillsammans forma en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. Utgångspunkten är att utifrån ett holistiskt perspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar vi nära patienten och i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa.

Som arbetsterapeut har du ansvar för ADL-bedömningar, MMSE, hemmiljöutredning och hjälpmedel. I arbetet ingår också att instruera övrig personal och anhöriga i förflyttningar och handhavande av hjälpmedel. Man samarbetar nära kommun och distriktsvård för en trygg och säker hemgång från sjukhuset.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett genuint intresse för arbete med de mest sköra äldre och deras livssituation. Tidigare erfarenhet av arbete med dessa patienter och i team är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Charlotta Nyström
  Avdelningschef
  0455-73 56 32
  E-post: Charlotta Nyström
 • My Almqvist
  Avdelningschef
  0455-73 56 31
 • Joakim Niklasson
  Sveriges Arbetsterapeuter
  0455-73 56 35
  E-post: Joakim Niklasson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.