Medicinsk sekreterare till öron-, näs- och halskliniken Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården.
Öron-, näs- och halskliniken på Blekingesjukhuset har sin verksamhet förlagd till två orter; Karlskrona och Karlshamn och består av mottagningsenheter med planerad och akut verksamhet samt operationsverksamhet och sluten vård.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett omväxlande arbete som medicinsk sekreterare?
Vi söker en utbildad medicinsk sekreterare med placering på öron-, näs- och halsmottagningen samt logopedmottagningen i Karlskrona.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vårdadministrativt arbete kring patientens möte med vården, exempelvis diktatutskrifter i vårt journalsystem NCS Cross, intyg och provsvar, bokning av patienter, telefon-/postservice, diagnos/KVÅ-kodning, kvalitetsregister, remisshantering, statistik med mera.
I det dagliga arbetet krävs ett flexibelt förhållningssätt då vi inom sekreterarenheten hjälps åt och stöttar där behovet är störst. Vi vill gärna att du medverkar till utveckling av förbättrade rutiner och samarbetssätt. Är du intresserad så erbjuder vi dig en trivsam arbetsmiljö med trevliga kollegor. Vi tillämpar flextid och hos oss arbetar vi med rotation av arbetsuppgifter som vi vid behov gemensamt och i dialog kommer fram till. Våra arbetstider är dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer

Är du den nya kollegan vi söker?
Vi söker dig som har godkänd utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400p), eller har motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare gärna med några års arbetslivserfarenhet inom yrket.
Meriterande är erfarenhet av NCS Cross och kunskaper i DRG-klassificering.
Goda kunskaper i svenska språket är en grundförutsättning. Du har goda kunskaper i terminologi.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.