Tandläkare Folktandvården Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vår värdegrund utgår från en humanistisk människosyn där vi värnar om och respekterar alla människors lika värde. Värdegrunden vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vid Folktandvården Karlshamn arbetar 8 tandläkare, 6 tandhygienister och 14 tandsköterskor och 2 receptionister. Vi arbetar även med lustgas- och KBF-protetikbehandlingar. Kliniken är nyrenoverad och har modern utrustning.
Vi utsågs 2016 till ”Årets Arbetsplats” i Landstinget Blekinge

Karlshamn är en stad vid havet. Boende möjligheterna är många, villa, radhus eller lägenhet oavsett så har du skärgården runt hörnet. Karlshamn sträcker sig även norrut in mot de djupa skogarna med fiskesjöar och ett liv på landet. Här finns ett brett utbud av service och kommunikationer. Flygplats endast 30 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn, så det är även lätt att tillfredsställa eventuell reslust!

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med barn- och vuxenpatienter och all sorts tandvård. Vi ser gärna att du deltar aktivt i det delegerade arbetssätt som bedrivs på kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- är legitimerad tandläkare
- är positiv och öppen och har lätt att samarbeta
- kan ta eget ansvar och egna initiativ
- vill utveckla dig inom ditt yrke

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, servicekänsla och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder Dig:
- Ett glatt och kamratligt arbetsgäng
- Introduktionsprogram
- Bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter
- Egna utbildningsmedel
- Modern klinik
- Friskvårdsbidrag

Upplysningar

 • Jan Bläckberg
  Avdelningschef
  0454-73 2705 , 0454-73 2708
  E-post: Jan Bläckberg
 • Inger Olsson
  Administrativ samordnare
  0454-73 2705, 0454-73 2728
  E-post: Inger Olsson
 • Jenny Rudvi
  Facklig representant BTTF
  0454-732705

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-16.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.