Avdelningschef för patientadministrationen Vuxenpsykiatrin Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner.

Vuxenpsykiatrin i Karlskrona har Karlskrona kommun som upptagningsområde med ca 60 000 invånare. Kliniken består av öppenvårdsmottagning, slutenvårdsavdelning och mellanvård beläget på Blekingesjukhuset i Karlskrona. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.
De medicinska sekreterarna är nyckelpersoner i kontakten med patienter och är verksamhetens ansikte utåt. De servar samtliga kliniker och bemannar en reception.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en avdelningschef till patientadministrationen Vuxenpsykiatrin Karlskrona kombinerat med arbete som medicinsk sekreterare.
Med denna kombinationstjänst avser att du jobbar 50% som sekreterare och resterande som avdelningschef för patientadministrationen. Kombinationen är en utmaning och ställer krav på flexibilitet och prioriteringsförmåga. Du kommer att vara den som driver och utveckla det patientadministrativa arbetet för hela kliniken i nära samarbete med ledningsgruppen.
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har:
- läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen.
- förutsättningar och kompetens att utöva ett professionellt ledarskap
- viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget
- god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utanför organisationen
- lätt att kommunicera och är flexibel
- har ett stort engagemang för målgruppen

Tidigare erfarenhet från liknande chefsuppdrag är önskvärt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Chefsförordnande mellan 1 – 6 år
Grundanställning tillsvidare, heltid, i en för grundkompetensen relevant befattning.

Upplysningar

 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef, Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  0455-73 59 15
  E-post: Carina Söderholm
 • Camilla Rosell
  Vision
  0455-73 59 39
 • Åse Olausson
  Receptionist
  0455-73 58 70

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31.

Omfattning: Heltid fördelat på 50% sekreteraruppdrag 50% chefuppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.