Arbetsterapeut till Blekingesjukhuset, Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

På rehabiliteringskliniken möter våra tvärprofessionella team bl.a. diagnosgrupperna: stroke-/hjärnskada, reumarehab, amputation/multitrauma, smärta, hand- och cancerrehabilitering. Arbetsterapiavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona tillhandahåller även arbetsterapiresurser till sjukhusets akutkliniker såsom ortopedi-, kirurg-, medicin-, infektion- och barnkliniken. Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens arbetsterapi där du ger patienten förutsättningar för en säker och trygg hemgång.

Vi värdesätter nytänkande, initiativ och vår strävan är att varje medarbetare ska vara aktiv i sitt eget lärande och vilja bidra till verksamhetens utveckling. Som medarbetare har du goda möjligheter till kompetensutveckling och du får många kompetenta kollegor som vid behov ger dig handledning, råd och stöd. Det finns en gedigen samlad erfarenhet inom vår enhet som består av arbetsterapeuter, arbetsterapibiträden och teknisk instruktör. Hos oss får du omväxlande arbetsdagar med tillfällen till skratt och glädje tillsammans med härliga kollegor!

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde 190101 eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Ditt arbete präglas av eget ansvar, delaktighet och teamarbete. Du samarbetar med fysioterapeut såväl som med andra yrkeskategorier. Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika yrkeskompetens i bedömning och behandling av patienten för att tillsammans med övriga yrkesprofessioner ge patienten bästa möjliga vård. Du har en viktig roll i att skapa bra förutsättningar för mobilisering och en trygg hemgång för patienten.

Du ingår dels i vår akutverksamhet där du möter en stor variation av patientgrupper som efter trauma, kirurgi eller sjukdom är i behov av bedömning, mobilisering, utprovning av hjälpmedel och andra insatser inför utskrivning. Som arbetsterapeut ansvarar du även för hjälpmedelsförskrivning och kommunikation med hemsjukvård/primärvård inför patientens hemgång. Den andra delen av din tjänst kommer att förläggas i något av våra rehabteam.

- Tveka inte att kontakta oss vid frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut (svensk legitimation), tycker om att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Arbetet innefattar att du självständigt bedömer, planerar och utvärderar dina insatser, men har alltid nära till en kollega. Du är lyhörd och anpassar din information och ditt angreppssätt utifrån individen du möter. Vi värdesätter att du är flexibel och initiativtagande samt att du kan identifiera dig med landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Upplysningar

 • Mona Rantamäki Olsson
  Avdelningschef arbetsterapin Karlskrona
  0455-73 49 82
  E-post: Mona Rantamäki Olsson
 • Paula Persson
  Sveriges Arbetsterapeuter
  0455-73 49 87
  E-post: Paula Persson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-02.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.