Undersköterska till akutmottagningen i Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Akutmottagningen i Karlskrona har en dygnet-runt-verksamhet för akut sjuka och skadade patienter. Vi har omkring 36 000 besök/år fördelat på medicin, kirurgi, ortopedi, infektion, ögon, öron, gyn samt barn.


Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Ind. lönesättning
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Enl. ök. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
 • Antal platser: 4

Arbetsuppgifter

Vi är en verksamhet under utveckling och vi söker därför dig som vill arbeta hos oss, möjlighet finns till både tillsvidareanställning och vikariat.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.
Som undersköterska på akutmottagningen får du ett varierat och stimulerande arbete. Hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter på en akutmottagning, vilket bland annat innebär att du är delaktig i arbetet med att triagera akutsökande patienter enligt RETTS samt tillgodose det akuta omvårdnadsbehovet hos patienten. Du ingår i ett team tillsammans med sjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst två års erfarenhet som undersköterska. Utbildning inom akutsjukvård är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i olika akuta situationer. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att fatta snabba beslut under press. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbete och att du som person har ett lösningsorienterat synsätt. Det krävs att du är stresstålig och har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du behöver även ha en teamkänsla och vara en relationsbyggare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Hanna Svensson
  Avdelningschef
  0455-73 53 34
  073- 447 10 64
 • Marita Lindblad
  Repr Kommunal
  0455-73 53 42

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.