Verksamhetscontroller till städ, kost och logistik

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Affärsområde Städ, kost och logistik med ca 260 medarbetare består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet.

Direkt under affärsområdeschefen finns olika administrativa funktioner utöver den verksamhetscontroller vi nu söker. I arbetsgruppen finns även verksamhetscontroller måltid, städcontroller och administrativ sekreterare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan.
 • Tillträde: Tillträde 2019-03-01
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetscontroller ingår olika arbetsuppgifter för att bistå både affärsområdeschefen och affärsområdet som helhet. Du kommer exempelvis att arbeta med kvalitetsutveckling inom affärsområdet, dokumenthantering och diverse administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom exempelvis samhällsvetenskap eller ekonomi, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har en administrativ förmåga med god datavana, behärskar Word och Excel och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad, noggrann, ansvarstagande och kan enkelt ställa om till nya förutsättningar.

I tjänsten innebär flera av arbetsuppgifterna att du tar stort eget ansvar och att du behöver ha god initiativförmåga. Det är därför viktigt att du kan planera och organisera arbetet för att kunna leverera i tid, och att du är bra på att kommunicera med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ann Petersson
  Affärsområdeschef
  0455-73 43 10
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 66 82

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-25.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.