Ortopedtekniker till Ortopedteknik i Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Ortopedteknik är en avdelning inom ortopedkliniken på Blekingesjukhuset som är i behov av fler medarbetare. Förutom vår huvudavdelning i Karlskrona, har vi även en närserviceenhet i Karlshamn som bemannas 3 dagar i veckan. I Karlskrona ska nya lokaler byggas och inflyttning planeras till sommaren 2018. Vi kommer då att få tillgång till nya fräscha lokaler och ny utrustning till maskinrummen. Vi kommer att få speciellt anpassade tillverkningsrum för laminering och rum för arbete med termoplaster enligt gällande hälso- och säkerhetskrav.

Blekinge som län erbjuder livskvalitet både till skogs och till havs med en härlig skärgård.
Karlskrona är en liten "storstad" med närhet till naturen, jobb, skola och daghem – och till kontinenten. Karlskrona har även ett brett idrotts- och nöjesutbud.
Besök Karlskronas kommuns hemsida, www.karlskrona.se för mer information.

Se mer av oss på Instagram: https://www.instagram.com/explore/locations/1019945617/ortopedtekniska-karlskrona/

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Inom Ortopedteknik kommer du att ha många möjligheter att utvecklas. Vi är engagerade inom ortopedteknikens alla verksamhetsområden och du kommer att vara delaktig i verksamhetens utveckling nu och framöver. Du kommer att få ansvara för tillverkning, justering och reparation av ortopedtekniska hjälpmedel tillsammans med våra andra ortopedtekniker. Som tekniker hos oss kommer du få arbeta med det mesta inom ortos- och protestillverkning. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en trivsam arbetsmiljö och ett trevligt arbetsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kvalificerad yrkeshögskoleexamen i Ortopedteknik, 400YH poäng. Du ska vara positiv och tycka om problemlösning. Arbetet kräver att du är serviceinriktad, tar ansvar och är engagerad. Flexibilitet är en självklarhet. Några års erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Även om dina erfarenheter och meriter är värdefulla kommer stor vikt läggas på att du skall fungera tillsammans med våra medarbetare. Din personliga lämplighet och sociala kompetens värderas högt. B-körkort är önskvärt.

Upplysningar

 • Sara Azhmi
  Avdelningschef
  0455-736346
  E-post: Sara Azhmi
 • Elna Normann
  Sveriges Ingenjörer
  0455-73 63 50

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-28.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.