ST-läkare i urologi, Kirurgkliniken

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstinget Blekinge erbjuder sjukvård till länets c:a 160 000 invånare. Kirurgkliniken är en central funktion på sjukhuset, och erbjuder vård inom såväl urologi som kirurgi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Kirurgin är sektionerad till övre gastrointestinal kirurgi, nedre gastrointestinal kirurgi, bröst samt endokrinkirurgi. Vi har också en kirurgisk akutvårdsavdelning. Kirurgkliniken finns på två orter, i Karlshamn sker elektiv kirurgi och poliklinik, medan akutkirurgin och den mer avancerade kirurgin är koncentrerad till Karlskrona. Där finns också poliklinik, samt två slutenvårdsavdelningar med totalt ca 50 platser. Urologen är en egen sektion på kliniken.
Den urologiska verksamheten sker på båda orter.
Totalt arbetar ca 35 läkare på kliniken. Vi erbjuder nu 1 ST-tjänst inom urologi.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Tillträde tidigast oktober 2017, men senare datum kan vara lämpligt efter överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Första året är ett basår i kirurgi enligt utbildningsboken för kirurgiska specialiteter. Därefter påbörjas tjänstgöring på urologsektionen, samtidigt som man ingår i det akutkirurgiska arbetet. I tjänsten på urologsektionen ingår avdelningsarbete, mottagningsarbete samt operation. En stor del av patienterna har cancersjukdomar, och även palliativa insatser är vanliga.

Kvalifikationer

Vid tillträde legitimerad läkare med goda kunskaper i svenska språket. Meriterande är tidigare tjänstgöring på urologisk enhet, särskilt meriterande om detta skett på Blekingesjukhuset. Du ska ha ett stort intresse för urologisk verksamhet.
Som person är du målmedveten, lyhörd och ödmjuk, och i ditt arbete och drivs du av en vilja att både själv utvecklas i din roll och utveckla de metoder du arbetar med. Du har lätt att samarbeta i en arbetsgrupp, och fäster stor vikt vid kvalitet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-10.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.