Invasiv kardiolog till Thoraxcentrum, Blekingesjukhuset

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Thoraxcentrum ger Blekinge och Kronobergs invånare tillgång till högspecialiserad hjärtkirurgisk- och lungkirurgisk sjukvård. Thoraxcentrum har ca 200 medarbetare och är en multidisciplinär klinik, med vårdavdelningar, mottagningsverksamhet, operationsverksamhet, intensivvårdsavdelning och röntgenavdelning. Allt inom den egna kliniken. Utöver hjärt- och lungkirurgin bedrivs även högspecialiserad och specialiserad vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, kardiologi/PCI och TAVI.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en specialist inom kardiologi som vill arbeta på thoraxcentrum Blekingesjukhuset med placering i Karlskrona på sektionen för invasiv kardiologi med huvudinriktning på coronar- och klaffutredning samt behandling. Vid enheten görs cirka 1 300 angiografier och 650 PCI-behandlingar årligen. Sjukhuset ansvarar för länets och genom avtal Region Kronobergs behov av vård för akut ischemisk hjärtsjukdom, vilket innefattar 24 timmars beredskapsverksamhet. Inom sektionen erbjuds allmän hjärtsjukvård till cirka 150 000 invånare i Blekinge och för ischemisk hjärtsjukdom tillsammans med Region Kronoberg för ca 380 000 invånare. Erfarenhet av undervisning, forskning samt medicinskt utvecklingsarbete är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt god samarbetsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår deltagande i jourer utifrån kvalifikation.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologi med erfarenhet från kateterburen teknik. Fallenhet för att starta, driva och utveckla nya behandlingsprogram, samt erfarenhet från komplexa organisationer är också meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Dada Merdan
  Verksamhetschef
  0455-735133
 • Carl-Magnus Pripp
  Stf verksamhetschef
  0455-735087
 • Alexander Scheel-Exner
  Läkarföreningen

  073-4412985

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-15.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.