Överläkare/distansläkare till sexologisk och allmänpsykiatrisk mottagning

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Psykiatrin i Blekinge är en psykiatri med korta beslutsvägar som ger Dig goda förutsättningar att vara med och påverka den framtida utvecklingen. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar.
Vi ser utbildning och handledning som en förutsättning för att kunna bedriva specialiserade vård med hög kvalité.

På sexologiska mottagningen arbetar ett specialistteam bestående av psykiatrer, psykologer, barnmorska och kurator. Mottagningen utreder och behandlar personer med könsdysfori, personer som har olika slags problem med sexuell lust och sexuella funktioner, även sexuellt beroende och sexuella övergrepp.

Vuxenpsykiatrin bedriver öppenvård i länets samtliga kommuner samt heldygnsvård i Karlskrona och Karlshamn. Akutpsykiatri, intensivvård, beroendevård med LARO-mottagning är organiserad under Länsgemensam psykiatri. Där finns även mottagning för sexologi, ätstörningar, minnesmottagning och äldreteam.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Inom sexologiska mottagningen arbetar Du i första hand med utredning och behandling av könsdysfori, i andra hand med andra sexologiska ärenden och får då möjlighet att arbeta med rådgivning och psykoterapi, individuellt eller med par.
Du erbjuds den handledning du behöver, såväl enskilt som i grupp.
Du är en viktig medarbetare i teamet och kommer att få möjlighet att delta i verksamhetens utvecklingsarbete.

Tjänsten kommer att kombineras med arbete på allmänpsykiatrisk mottagning, där du utvecklar och erbjuder såväl akut som planerad psykiatrisk bedömning, diagnossättning och behandling. Vi är organiserade i ett affektivt team och två psykoterapeutiska behandlings- och stödteam.
Fysiskt är vi samlade i ett hus vilket innebär korta vägar för samverkan och beslut samt gott stöd hos läkarkolleger med regelbundna yrkesträffar.

Kvalifikationer

Specialistläkare i allmänpsykiatri.
Vi söker dig som vill arbeta i team och har förmåga att samverka, både inom och utanför den egna verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  0734-47 16 11
  E-post: Carina Söderholm
 • Mari Söderström
  Verksamhetschef Länsgemensam psykiati
  0455-736020
  0734-471615
  E-post: Mari Söderström
 • Anders Schön
  Chefsöverläkare
  0734-471626
 • Torvald Höjerback
  Konsultläkare i psykiatri och sexologi
  070-606 4234

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.