Leg. Biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologisk avd i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Kliniskt fysiologiska avdelningen Blekingesjukhuset Karlskrona söker ny medarbetare. Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med inriktning klinisk fysiologi. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas inom yrket och vara med att forma Blekinges framtida sjukvård inom klinisk fysiologi.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Provanställning tillämpas och tillträde sker efter överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

På kliniken finns i dag tre specialist BMA tjänster, vilket i stora delar förändrat de berörda sektionernas arbete bland annat genom utökat teamarbete, såväl inom den egna kliniken, som tillsammans med andra specialiteter. Detta har också inneburit ett mer personcentrerat arbetsätt och att man som medarbetare hos oss har möjlighet att ta mer ansvar och utvecklas.

På kliniken arbetar totalt 23 medarbetare och som anställd hos oss finns möjlighet att utföra flertalet undersökningar inom Klinisk fysiologi, så som arbetsekg, pacemakerkontroller, lungfunktion, ultraljud hjärta och kärl. Nuklearmedicinska undersökningar, cystometri, eeg, neurografi undersökningar med mera. Vi har ett mycket omväxlande arbete och i vår profession träffar vi såväl barn som vuxna.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med inriktning på klinisk fysiologi. Erfarenhet är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-28.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.