Sjuksköterskor till slutenvårdsplatser för specialiserad palliativ vård och ASIH

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Enligt överenskommelse Rekrytering sker fortlöpande
 • Antal platser: 10

Arbetsuppgifter

I Blekinge kommer vi att starta en enhet med slutenvårdsplatser för specialiserad palliativ vård i samarbete med palliativmedicinska enheten. Vi kommer att bli en enhet som vårdar patienter i hemmet och vid behov på enhetens slutenvårdplatser. Som sjuksköterska i verksamheten kommer du att arbeta både på slutenvårdplatserna och i teamets mobila verksamhet/ ASIH.
Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och en god samanhållning formar vi tillsammans en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. På enheten arbetar vi nära patienten i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa. Detta gör vi för att få en gemensam bild av patientens behov.
Som ett led i vår verksamhetsutveckling och uppbyggnad söker vi nu dig som är sjuksköterska.


Vi som arbetar tillsammans är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister, kuratorer och medicinska sekreterare, alla med patienten i centrum. Som sjuksköterska bidrar du med din yrkesspecifika kompetens till teamet.

Som sjuksköterska på medicinkliniken erbjuds du att gå klinikens egen internutbildning som sträcker sig under ca ett år och ger fördjupad kunskap inom medicinområdets subspecialiteter. Som nyfärdig sjuksköterska erbjuds du Landstinget Blekinges introduktionsprogram för en god och hållbar start på arbetslivet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har ett genuint intresse för arbete med patienter som har behov av specialiserad palliativ vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och en positiv förmåga att främja god sammanhållning. B-körkort är ett krav.

Upplysningar

 • Tanja Kallenberg
  Avdelningschef, Palliativmedicinska enheten
  0454-73 34 91
  E-post: Tanja Kallenberg
 • Emma Hägglund Gustafsson
  Vårdförbundet
  0454-73 34 91

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-29.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.