Logoped? En sommar i vackra fina Blekinge? Välkommen till Rehabkliniken!

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Anställningsform

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
  • Tillträde: Semestervikariat, 10 veckor eller enligt överenskommelse. Urval och anställningsintervjuer sker löpande
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi mitt uppe i vår sommarplanering och söker nu en semestervikarie till vår logopedgrupp.

Du kommer att arbeta på vår strokeenhet med bedömning och behandling av patienter, med afasi, dysarti och dysfagi. Vi kommer satsa extra tid på din introduktion och du kommer att ha tillgång till erfarna kollegor under din tjänstgöring.

• Afasi, dysarti och dysfagi
Är du intresserad av de diagnoserna kommer du uppskatta arbete hos oss på Rehab. Det här sommarvikariatet är ett fint tillfälle för dig att få klinisk erfarenhet, att bygga vidare på inom stroke/neuro-området.

• Teamet och kollegorna
Tillsammans med det tvärprofessionella teamet är du som logoped och dina kollegor en viktig del i patientens rehabiliteringsprocess. Teamet skapar en grund att bygga på i patientens rehabilitering.

Vår vision är:

Rehabkliniken är en arbetsplats och verksamhet jag vill tillhöra. Varje möte håller en god kvalitet och tillför mervärde till de inblandade. Det ger mig en känsla av sammanhang.

Med samarbete, engagemang och kvalitet gör vi det bästa varje dag för att leva upp till vår vision.

Kvalifikationer

Du är utbildad logoped eller kanske nybakad student i väntan på din legitimation. Om du är det kommer vi att lägga extra vikt vid din introduktion och mentorskap. Du har goda kunskaper i svenska och har ett intresse av patientgruppen. Gillar du dessutom teamarbete och kollegial handledning är detta helt klart en tjänst för dig.

Även du med legitimation är varmt välkommen att söka. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.