Ortodontist Folktandvården Blekinge - väst

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Folktandvården Blekinges vision är ”Frisk mun för alla”. Vi är ca 300 medarbetare och finns i hela länet och erbjuder allmäntandvård på 11 kliniker samt specialisttandvård.
Vår målsättning är att bli Sveriges bästa specialisttandvård. Vi erbjuder trevliga och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling, ett framsynt ledarskap och gemenskap.

Folktandvården Blekinge har två ortodontikliniker en i Karlshamn och en i Karlskrona. Båda klinikerna ligger centralt och med gångavstånd från tåg- och busstation.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vårt uppdrag är att utveckla och bedriva effektiv ortodontivård i Blekinge. Kontakten med allmäntandvården sker bl a genom konsultationsverksamhet och utbildningsinsatser.
Vi har regelbundna terapimöten med övriga specialister och ett gott samarbete kring bl.a. ortognatkirurgi med Käkkirurgiska kliniken i Jönköping.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig med specialistkompetens inom ortodonti. Du har en god samarbetsförmåga,
är engagerad, flexibel och sätter patienten i fokus.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Monica Palmö
  Verksamhetschef
  0455-73 64 80
  0734-47 15 55
  E-post: Monica Palmö
 • Maria Kjellberg
  Tjänstetandläkarna
  0455-736403
  E-post: Maria Kjellberg

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-10.

Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.