Undersköterska till Jämjö vårdcentral

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralen och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Jämjö vårdcentral är en landstingsägd vårdcentral inom Hälsoval Blekinge. Vi har ca 7200 listade patienter och är ca 25 medarbetare inom yrkena allmänläkare, distriktssköterskor, underköterskor och medicinska sekreterare.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska hos oss är varierande och innebär arbetsuppgifter såsom provtagning, omläggning av sår, EKG, audiogram, receptionsarbete, assistera läkaren vid mindre operationer, rektoskopier och undersökningar av olika slag. I arbetsuppgifterna ingår även att beställa förrådsmaterial, arbetskläder, kontorsmaterial och inleverans av varorna i systemet.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i primärvården. Du ska ha patienten i fokus, god samarbetsförmåga, vara flexibel då det är rotation mellan arbetsuppgifterna. Målmedvetenhet, positivt tänkande och ett engagemang är viktigt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

  • Birgitta Håkansson
    Avdelningschef
    0455-73 56 02

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-06.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.