Arbetsterapeut till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn. Arbetsterapiavdelningen ingår i Rehabiliteringskliniken. Hos oss på rehabiliteringskliniken arbetar du i en dynamisk miljö nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Det är viktigt för oss med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö med möjlighet till utveckling för våra anställda.

Smärtrehabilitering är idag ett högprioriterat område inom forskning och behandling där rehabiliteringskliniken har ett länsövergripande ansvar på specialistnivå med team i både Karlskrona och Karlshamn. Uppdraget inom smärtrehabilitering är att bedriva multimodal specialiserad rehabilitering för patienter med långvariga smärttillstånd.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
  • Tillträde: Enligt överenskommelse Urval sker löpande
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Tjänsten kommer till 50 % innebära interdisciplinärt teamarbete med fysioterapeut, kurator, läkare, medicinsk sekreterare och sjuksköterska. Patientkontakterna sker både individuellt och i grupp. Vi har ett genomgående beteendeinriktat, kognitivt förhållningssätt med en aktiv patient som tar ansvar för rehabiliteringen utifrån sin egen rehabiliteringsplan. Huvudsakliga arbetsuppgifter handlar främst om att efter utredning och bedömning motivera patienter till en beteendeförändring gällande aktivitetsbalans och ergonomi både genom utbildning/information samt tillämpning i praktiken. Teamet har regelbunden handledning.

Till 50 % kommer dina uppgifter att utgöras av att tillgodose en del av sjukhusets akutavdelningar med arbetsterapeutiska insatser, framförallt med bedömningar och hjälpmedelsförskrivning.

Du erbjuds ett spännande arbete i öppen- såväl som slutenvård och du har stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut (svensk legitimation) och har ett stort intresse för patientgruppen och för teamarbete. Du känner dig bekväm med att ge insatser till patienter både individuellt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet både i din profession och av teamarbete. Vi värdesätter att du är lyhörd, flexibel och initiativtagande samt att du kan identifiera dig med landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-07-03 11:31:12 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.