Leg.läkare till Ronneby vårdcentral/Kallinge vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Ronneby vårdcentral och Kallinge vårdcentral ingår i Hälsoval och är två av de landstingsägda vårdcentralerna i landstinget Blekinge.
Vid Ronneby vårdcentral är det cirka 35 medarbetare, Kallinge vårdcentral har cirka 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans.
Ronneby vårdcentral har cirka 10 700 listade, Kallinge vårdcentral har cirka 11 200 listade patienter i olika åldrar.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning som kan över gå till tillsvidareanställning.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Din tjänstgöring innefattar sedvanligt primärvårdsarbete. Vi tillhanda håller regelbunden handledning, internutbildning. Intressanta utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet. Väl fungerande vårdcentraler med samarbetande personal.

Kvalifikationer

Vi söker läkare med lämplig bakgrund som passar på en vårdcentral. Goda kunskaper i svenska språket. Som person har du lätt att samarbeta i team tillsammans med alla yrkesgrupper. Vi erbjuder dig introduktion och utbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande.

Upplysningar

 • Karl-Gustaf Gustafsson
  Samordnare
  0457-731745
  073-4471495
  E-post: Karl-Gustaf Gustafsson
 • Christer Olofsson
  Läkarförbundet
  0455-731400

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-15.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.