Undersköterskor till avdelning 35 - BB och Gyn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Blekingesjukhuset består av två sjukhus belägna i de vackra skärgårdsstäderna Karlskrona och Karlshamn. Kvinnokliniken i Karlskrona består av en förlossningsavdelning, BB-Gyn avdelning gynekologimottagning och operation. I Karlshamn finns gynekologimottagning där vi gör polikliniska gynekologiskaoperationer.
Vi bedriver även kvinnohälsovård i hela länet.

Nu söker vi två undersköterskor till BB/Gyn avd 35. Vår avdelning består av 21 vårdplatser och vi är i dagsläget 52 anställda. Hos oss arbetar du som undersköterska i nära samarbete med Sjuksköterskor och Barnmorskor.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Start omgående
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

I din roll som undersköterska ansvarar du för omvårdnad av patienter som tillhör både BB och Gyn-avdelningen. I arbetet ingår såväl Pre- och postoperativ vård, graviditetskomplikationer, cancervård, samt arbete med familjerna på BB.
I arbetet förekommer bl.a. följande arbetsuppgifter:

Provtagning
Kontroller
Hygien
Kost
Städning och bäddning

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i din yrkesroll och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vidare har du framåtanda och en god samarbetsförmåga. Du ställer snabbt om efter rådande omständigheter och är initiativrik i ditt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på en vårdavdelning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Jenny Hultgren
  Avdelningschef BB/Gyn
  0455-73 46 51
 • Inger Roth
  Kommunal
  0455-731000
 • Agneta Johansson
  Kommunal
  0455-73 10 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-12.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!
Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.