Fysioterapeut/sjukgymnast till Karlskrona rehabcenter

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler där rehabilitering är en del av verksamheten, liksom länets ungdomsmottagningar och sårcentrum. Primärvårdens mål är att vara en modern öppenvård där patienternas behov och teamarbete står i centrum.

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla Karlskrona rehabcenter mot en kunskapsstyrd verksamhet där personcentrerad vård står i fokus. Karlskrona rehabcenter ansvarar för all rehabilitering inom offentlig primärvård i Karlskrona med cirka 50 000 listade patienter. Vår verksamhet är idag förlagd på några av de sex offentligt ägda vårdcentralerna i Karlskrona med omnejd. Målet är att enheten ska finnas i gemensamma lokaler.

Arbetsgruppen är tvärprofessionell och består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer som arbetar i team kring patienter med ett komplext vårdbehov. Enheten är välfungerande och bemannad med många erfarna och kompetenta medarbetare som brinner för att utveckla vården.

Som medarbetare i teamet kommer du att ha ett omväxlande arbete med arbetsdagar som bjuder på tillfällen till skratt och glädje med härliga kollegor! Enheten är miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården träffar du patienter i alla åldrar med många olika typer av sjukdomar och besvär. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av självständigt patientarbete med individuella bedömningar och behandlingar som kompletteras med gruppverksamhet och teamarbete. Vanliga arbetsområden är postoperativa tillstånd inom ortopedi, artros, muskuloskeletala smärttillstånd, psykisk ohälsa samt rådgivning och tidsbokning via callback.

Vi arbetar även med gruppbehandling såsom artrosskola enligt BOA, KOL-skola, stresshantering, basal kroppskännedom, medicinsk funktionsträning och intensivträning. Vi bedriver även multimodal rehabilitering. Inom enheten finns tillgång till ultraljudsdiagnostik.

Vår verksamhetsidé bygger på hög tillgänglighet och god patientnöjdhet samt att utifrån ett helhetsperspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och att du har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och tycker om att utveckla och förbättra rehabiliteringsområdet tillsammans med enhetens övriga kollegor. Vi förutsätter att du är engagerad och ser möjligheter istället för problem.

Förbättringsarbete ser vi som en naturlig del av det dagliga arbetet. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Erfarenhet från mottagningsverksamhet i primärvården eller motsvarande är meriterande, så även utbildning inom basal kroppskännedom, ortopedisk manuell terapi ex OMT, MDT, OMI. Likaså utbildning inom neurologi, idrottsmedicin och akupunktur.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

 • Kristina Borén
  Avdelningschef
  0455-735539
  0734-471023
 • Heléne Öhman
  Leg sjukgymnast
  0455-735528

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.