Fysioterapeut/Sjukgymnast / Hjälpmedelskonsulent

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Hjälpmedelscenter tillhör landstinget organisatoriskt och styrs av en samverkansnämnd som representerar Blekinges fem kommuner och Landstinget Blekinge.
Hjälpmedelscenter ska genom specialistkunskaper om hjälpmedel medverka till att människor med funktionsnedsättning får hjälpmedel så att de kan leva ett så självständigt och friskt liv som möjligt trots ett funktionshinder eller sjukdom. Områdena som hanteras är rörelsehinder, kommunikation och kognition, syn, medicinsktekniska behandlingshjälpmedel samt välfärdstekniska hjälpmedel. På hjälpmedelscenter arbetar vi i tvärprofessionella team för att möta vårdtagares och föreskrivares behov. För att verksamheten ska tillhandahålla en ännu bredare och tvärprofessionell specialistkompetens söker vi nu en Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast som hjälpmedelskonsulent till vårt gäng.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Tillträde enligt ö.k
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med hjälpmedelskonsulenter och hjälpmedelstekniker/ingenjörer och vara medicinskt sakkunnig vid generell och individuell rådgivning och utprovning. Dina huvudområden kommer att vara inom enkel och avancerad sittproblematik samt positionering över dygnet. Sortimentet riktar sig till både vuxna och barn. Du kommer även att arbeta med utbildningar, telefonrådgivning samt vara delaktig inom marknadsbevakning, sortimentsurval och upphandlingar. Arbetet innebär ett nära samarbete med förskrivare och hjälpmedelstekniker/ ingenjörer. Tjänsten omfattar både tvärprofessionellt och självständigt arbete.

Vi kommer att ha intervjuer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan snarast.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast. Meriterande är erfarenhet, intresse och goda kunskaper inom positionering och sittproblematik.
För att ge god service och kvalificerade råd i rollen som hjälpmedelskonsulent behöver du ha följande egenskaper
• ha ett konsultativt arbetssätt
• pedagogisk förmåga
• initiativförmåga
• serviceinriktad
• flexibel
• god samarbetsförmåga
• tekniskt intresserad
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort erfordras.

Upplysningar

 • Peter Franke
  Avdelningschef
  0734-471187
 • Maria Olsson
  Saco
  0455-736357
 • Roger Ahlér
  Vision
  0455 - 73 66 81

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-08.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.