Ställföreträdande avdelningschef till Röntgenkliniken Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som ställföreträdande avdelningschef. Arbetet innebär att bistå avdelningschefen med att leda verksamheten. I detta ingår bl.a. ett aktivt dagligt engagemang med löpande kontroll på verksamhetens olika processer.

Medarbetarnas trivsel och strävan att nå uppsatta mål utgör viktiga element. Eftersom du kommer i kontakt med många människor krävs en god social förmåga, god samarbetsförmåga och hög simultankapacitet. Som person är du tydlig och inte rädd för att fatta beslut. Uppdraget kräver ett genuint intresse för personalfrågor, arbetsmiljöfrågor och utvecklings- och förbättringsarbete.

På avdelningen genomförs årligen ca 60 000 undersökningar/behandlingar såsom skelett- och lungundersökningar, datortomografiundersökningar, magnetkameraundersökningar, ultraljud, intervention, nuklearmedicinska undersökningar och CBCT-undersökningar till tandvården. Kliniken använder Sectra´s RIS/PACS.

Patienterna remitteras till kliniken från slutenvården, primärvården, hälsoval och privata vårdgivare. Vi arbetar ständig med utveckling av arbetssätt och teknik för att kunna erbjuda säkra undersökningar/behandlingar med hög kvalitet.

Vår verksamhetsidé är:
Att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten.

Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid men även dygnet runt på årets alla dagar.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:
• Planering och ledning av det dagliga arbetet.
• Arbeta med det personaladministrativa systemet HEROMA – Schemaläggning och registrering av bemanningsförändringar (ledigheter, sjuk- och friskanmälningar m.m.).
• Arbeta med ekonomisystemet Raindance – Fakturering och beställning av läkemedel.
• Utvecklings- och förbättringsarbete.
• Riskbedömningar/riskanalyser.
• Avdelningsarbete.

Förordnandet som ställföreträdande avdelningschef är tidsbegränsat och kombineras med en tillsvidareanställning inom ditt eget yrkesområde.
Vi erbjuder en genomtänkt och väl fungerande introduktion. Inom Landstinget Blekinge finns också utbildningar såsom chefsutbildning för ställföreträdande avdelningschefer, arbetsmiljöutbildning mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är skicklig i att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Du är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Du har högskoleutbildning med erfarenhet inom hälso- och sjukvård och har du erfarenhet/utbildning inom ledarskap och utvecklingsarbete ser vi det som en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Kerstin Elmberg
  Verksamhetschef Röntgenkliniken
  0455-735039
 • Helén Andersson
  Avdelningschef
  0455-735030
  E-post: Helén Andersson
 • Helen Wilhelmsson
  Sjuksköterska

  E-post: Helen Wilhelmsson
 • Gunilla Sandén
  Sjuksköterska

  E-post: Gunilla Sandén
 • Carina Wigren
  Kommunal
  0455-735055

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.