Röntgensjuksköterskor till Röntgenkliniken i Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Röntgenkliniken har verksamhet på två orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder är både offentliga och privata och ställer höga krav på oss. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. RIS/PACS från Sectra är vårt patientadministrativa system. På röntgenkliniken finns möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna såsom konventionell röntgen, ultraljud, interventioner, magnetkamera, Spect-CT, datortomografer, extern röntgen, bentäthetsmätning, mammografi och CBCT. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid men även dygnet runt alla dagar på året. Kliniken genomför cirka 90 000 undersökningar per år. Vi är ca 110 medarbetare på kliniken och vi ser fram emot att få dig som ny kollega.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Förtydligande: Det är fyra tillsvidaretjänster och två vikariat som utannonseras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
 • Antal platser: 6

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi. Fördelning av arbetsuppgifterna planeras på ett sätt som möjliggör rotation till olika undersökningsmodaliteter. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet samt goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiologi. Även du som snart kommer att bli klar med din röntgensjuksköterskeutbildning är välkommen att söka tjänsterna.
Tidigare yrkeserfarenhet av arbete med CT, MR och Spect-CT är meriterande. Som person är du flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akutverksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål, vill ta ansvar och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Thomas Strand
  Avdelningschef Röntgen Karlshamn
  0454-733253
 • Pernilla Svanberg
  Avdelningschef Röntgen Karlskrona
  0455-735040
 • Åsa Nilsson
  Vårdförbundet Karlshamn
  0454-732570
 • Gunilla Sandén
  Vårdförbundet Karlskrona
  0455-735044
 • Helen Wilhelmsson
  Vårdförbundet Karlskrona
  0455-735044

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-15.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.