Tandsköterska/Receptionist Folktandvården Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Vid Folktandvården i Karlshamn arbetar 9 tandläkare, 6 tandhygienister 14 tandsköterskor och 2 receptionister. Vi är en allmäntandvårdsklinik som tar emot både barn- och vuxenpatienter. Kliniken är centralt belägen i Karlshamn med modern utrustning.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Tillträde: Vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen. Provanställningen kan förekomma.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos oss är du ansiktet utåt och arbetar med att ge service av högsta kvalitet, både externt och internt. Det är viktigt att kunna kombinera förmågan att ha övergripande koll på kliniken samtidigt som du är effektiv och har ett öga för detaljer. Du kommer att ha ansvar för bl a kundkontakter, telefonservice, tidbokning, betalning/fakturering, kallelser samt all tänkbar kundservice för bästa möjliga kundupplevelse.

Hos oss kommer du att arbeta i tandvårdssystemet Life Care Dental och ekonomisystemet Raindance.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har;

- gymnasiekompetens - gärna med vårdinriktning
- erfarenhet av receptionsarbete
- lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och behärskar svenska språket väl
- goda kunskaper i engelska och gärna något ytterligare språk
- kunskap och vana av kassahantering och fakturering
- kunskaper och vana i Office-paketet

Är du tandsköterska är det meriterande.

Du är van vid och tycker det är roligt att samarbeta med andra kollegor och tillsammans finna lösningar. Vi värdesätter att du är flexibel i ditt arbetssätt och kan prioritera i stressiga situationer. Arbetet förutsätter ett professionellt bemötande av klinikens patienter och kollegor.

Som person är du noggrann och har känsla för struktur och planering. Vi värdesätter din goda förmåga att kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Du är flexibel i ditt arbetssätt, har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Du brinner för att ge god service, är positiv och trivs med ett varierande arbete.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i vår värdegrund: Engagemang, Samarbete och Kvalitet.

Utöver ett inspirerande arbete med härliga patienter och kollegor erbjuder vi bl a;

- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat massage och friskvård
- nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.


Upplysningar

 • Jan Bläckberg
  Avdelningschef
  0454-73 2705 , 0454-73 2708
  E-post: Jan Bläckberg
 • Inger Olsson
  Administrativ samordnare
  0454-73 2705, 0454-73 2728
  E-post: Inger Olsson
 • Eva-Lis Karlsson
  Fackligföreträdare, Vision
  0454-73 2705
  E-post: Eva-Lis Karlsson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-19.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.