Överläkare vuxenpsykiatriska mellanvården Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Psykiatrin i Blekinge är en psykiatri med korta beslutsvägar som ger Dig goda förutsättningar att vara med och påverka den framtida utvecklingen. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi ser utbildning och handledning som en förutsättning för att kunna bedriva specialiserade vård med hög kvalité och har därför en generös inställning till fortbildning.

Vuxenpsykiatrin bedriver öppenvård i länets samtliga kommuner samt heldygnsvård i Karlskrona och Karlshamn. Akutpsykiatri, intensivvård, beroendevård med LARO-mottagning är organiserad under Länsgemensam psykiatri. Där finns även mottagning för sexologi, ätstörningar, minnesmottagning och äldreteam.
Vuxenpsykiatrin Östra Blekinge har ett upptagningsområde på ca. 90 000 invånare varav Karlskrona har ca. 60 000 invånare. Kliniken har totalt 130 medarbetare med 10 överläkartjänster och är organiserad i en heldygnsavdelning samt öppenvård i Ronneby & Karlskrona.

Mellanvården är en enhet i den Vuxenpsykiatriska öppenvården där patienter med funktionspåverkan och svårare psykiatriska tillstånd vårdas. Här finns ett psykosteam som jobbar med psykoser där de nyinsjuknade har en hög prioritet. Här bedriver vi olika former av guppbehandling/stöd/pedagogik och individuell psykoterapi utifrån patienternas behov.
Teamet på totalt 26 medarbetare består av medicinsk sekreterare, specialistsjuksköterskor, skötare, specialistpsykolog, arbetsterapeut med samtliga en bred behandlingskompetens.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som överläkare är du med din medicinska kompetens en viktig medarbetare i teamet och vi behöver dig för verksamhetens utvecklingsarbete. Som specialistläkare bidrar du med din psykiatriska kompetens i teamarbetet och på behandlingskonferenser. Du träffar patienter för bedömning, utredning, behandling och medicinska uppföljningar. Vid patientkontakt är vanligtvis patientens ordinarie behandlare med, detta eftersom ordinarie behandlare har långvarig och etablerad behandlingsrelation med varje patient.
Mellanvårdens uppdrag är förlagt till måndag till och med fredag. Vi ser gärna att du ingår i klinikens beredskapstjänstgöring på psykakuten.

Fysiskt är vi samlade i ett hus vilket innebär korta vägar för samverkan och beslut samt gott stöd hos läkarkolleger med regelbundna yrkesträffar.

Kvalifikationer

Specialistläkare i allmänpsykiatri.
Vi söker dig som vill arbeta i team och har förmåga att samverka, både inom och utanför den egna verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  0734-47 16 11
  E-post: Carina Söderholm
 • Anders Schön
  Chefsöverläkare
  0734-471626

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.