Tandläkare/Orofacial medicin, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vår värdegrund utgår från en humanistisk människosyn där vi värnar om och respekterar alla människors lika värde. Värdegrunden vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.
Folktandvården Blekinges vision är ”Frisk mun för alla”. Vi är en delverksamhet inom Landstinget Blekinge och har cirka 300 medarbetare. Vi finns i hela länet och erbjuder allmäntandvård på 11 kliniker samt specialisttandvård och orofacial medicin i Karlskrona och Karlshamn. Vi bedriver barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård samt verksamhet inom ramen för Folktandvårdens befolkningsansvar och folkhälsoansvar. Vår verksamhet är bred, innefattar många olika kompetenser och vi finns i alla kommuner i Blekinge. Vi bedriver även forsknings- och utvecklingsarbete och kommer under de närmaste åren att genomföra en rad åtgärder för att ytterligare stimulera dessa områden och siktar på att bli Sveriges bästa specialisttandvård. Vi erbjuder trevliga och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling, ett framsynt ledarskap och gemenskap. En stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss!

Avdelningen för orofacial medicin finns på Blekinge sjukhuset i Karlskrona och Karlshamn. Blekinge sjukhuset i Karlskrona är beläget strax utanför stadskärnan med utsikt över de vackra omgivningarna. På våningsplan 8 ligger större delen av specialistkompetensen i Blekinge samlad.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Orofacial medicin/sjukhustandvård är en länsövergripande verksamhet bestående av två avdelningar. Verksamheten har ett brett vårdpanorama, vilket exempelvis innebär narkostandvård, omhändertagande av medicinska riskpatienter, fokalutredningar, onkologipatienter, geriatriskt klientel, apnébehandlingar och behandling av tandvårdsrädda patienter. Vi har ett brett kontaktnät gentemot allmäntandvård, sjukvård samt övriga intressenter och utgör remissinstans för dessa. Detta innebär även konsultations- och rådgivningsverksamhet till övriga verksamheter inom folktandvård, privattandvård, sjukvård och brukarorganisationer.

Kvalifikationer

För att vara behörig sökande ska du ha tandläkarexamen samt minst två års dokumenterad erfarenhet inom allmäntandvård. Vi vill att du har ett stort intresse för ämnesområdet och vi ser det som meriterande om du också kan visa dokumenterad erfarenhet av området. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara empatisk, utvecklingsinriktad och öppen för kontakter med nya
människor. Då du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav då vår verksamhet finns på två orter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-20.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.