PTP-Psykologer till Vuxenpsykiatrin östra Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

På den vuxenpsykiatriska mottagningen i Ronneby arbetar vi i tvärprofessionella team bestående av överläkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeut, sekreterare och kanslister. Vi strävar efter att skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där teamarbete och patientens behov står i centrum och vi investerar i en hög utbildningsnivå hos personalen.
Vi erbjuder kontinuerlig, individuell fortbildning och handledning.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team med andra yrkeskategorier och kommer att ha egna patienter i olika samtalskontakter. Möjligheter finns att bedriva psykoterapi utifrån den utbildning du har på psykologprogrammet. Du får göra utredningar och diagnostiska bedömningar av alla olika psykiatriska tillstånd som till exempel utredning av kognitiva funktioner, diagnostiska bedömningar av allmänpsykiatrisk karaktär, men även fördjupade bedömningar och utredningar av mer komplicerade tillstånd som till exempel neuropsykiatriska tillstånd, psykoser, personlighetsstörningar, dissociativa syndrom, bipolära syndrom mm.
Allt arbete görs under handledning, dels med den obligatoriska PTP-handledningen men också extra metodhandledning och ordinarie teamhandledningen.

Landstinget Blekinges PTP-program:
För dig som sökande som PTP-psykolog erbjuder Landstinget Blekinge ett PTP-program, vilket syftar att ge PTP-psykologerna kunskap om olika aspekter av psykologrollen och om olika arbetsuppgifter. Programmet består av föreläsningar, studiebesök, och diskussioner där PTP-psykologerna får möjlighet att utbyta erfarenheter. PTP-programmet i Blekinge följer riktlinjer som beskrivs i PTP-handboken. Vi är intresserade av PTP-psykologer med olika grundinriktningar.

Kvalifikationer

Psykologexamen
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Roger Palmqvist
  Avdelningschef mott/mellanv Ronneby
  0455-73 16 87
  E-post: Roger Palmqvist
 • Magnus Thern
  Studierektor PTP-program
  0455-73 59 28
 • Camilla Rangvin
  Psykolog
  0457-73 16 24

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-11.

Rekrytering sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.