Avdelningschef till Drift- och underhållsavdelningen Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice är en av fem förvaltningar och har i uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, landstingshälsa, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.
Affärsområde Teknik arbetar med förvaltning och vidarutveckling av högintensiv teknik inom sjukhusmiljö. Affärsområdet har ca 110 medarbetare fördelat på 6 avdelningar:
• Drift- och underhållsavdelning Karlshamn
• Driftavdelning Karlskrona
• Underhållsavdelning Karlskrona
• IT-infrastruktur
• IT-service
• Telefoniavdelning

Vi söker nu en avdelningschef till drift- och underhållsavdelningen i Karlshamn som har ca 15 medarbetare som ser till att våra fastigheter i västra Blekinge fungerar dygnet runt, året runt.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning, ange därför löneanspråk i din ansökan.
 • Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse. Landstinget Blekinge tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande med anställningstrygghet reglerad genom tillsvidareanställning.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Landstinget Blekinges verksamheter befinner sig i ständig förändring och utveckling för att möta framtidens hälso- och sjukvård samt nya moderniserade byggnader där stort fokus för oss är hög teknikintensitet och förvaltande. Vi söker dig som vill vara med på denna unika förändringsresa och påverka förutsättningarna för en god hälso- och sjukvård.
Som avdelningschef arbetar du övergripande och strategiskt för att leda och utveckla verksamheten inom drift- och underhållsfunktionen. Du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar för din avdelning. Vidare ansvarar du också för avdelningens beredskapslinje för fastighetsdrift samt för kravställning vid avtalsframställning och relationen till interna och externa parter och deras uppdragsgivare. Du har nära samarbete med drift och underhållsavdelningarna i Karlskrona samt med förvaltare och byggprojektledare.

Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Vi arbetar utefter Landstinget Blekinges ledstjärnor engagemang, kvalité och samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom maskin-, el-, eller VVS-området eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Du har flera års erfarenhet av ledarskap.

Det är meriterande om du har god kunskap av fastighetsunderhåll i form av underhållsplaner, drift av byggnader, installationer samt yttre mark. För att lyckas i rollen är du duktig på att sätta strukturer och implementera processer. Du är lyhörd för organisationens och dina medarbetares behov, har god samarbetsförmåga och är beslutsam. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
B körkort krävs

Upplysningar

 • Håkan Frej
  affärsområdeschef Teknik
  0455-736283
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 62 16, 0455-73 66 82
 • Rolf Nilsson
  Kommunal
  0454-73 29 71
 • Per-Inge Bäck
  Sveriges Ingenjörer
  0455-73 61 24

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-10.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.