Två arbetsterapeuter till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vi söker dig som har intresse av ett stimulerande och omväxlande arbete där du främst arbetar i ett tvärprofessionellt stroke-/neuroteam. Du erbjuds ett spännande och meningsfullt arbete där din insats är betydelsefull och du har goda möjligheter att utvecklas i ditt arbete.

Hos oss på rehabiliteringskliniken arbetar du i en dynamisk miljö nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Det är viktigt för oss med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö med möjlighet till utveckling för våra anställda. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion med tillgång till stöd och handledning av erfarna kollegor. Likaså finns möjlighet till vidareutbildningar. På arbetsterapiavdelningen finns idag en avdelningschef, tio arbetsterapeuter, tre arbetsterapibiträden och en teknisk instruktör.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

På rehabiliteringskliniken är du som arbetsterapeut en självklar och uppskattad medlem i våra tvärprofessionella team. Du kommer att ingå i slutenvårdens stroketeam på avd. 58 innehållande både akut- och rehabplatser. Dina teamkollegor är kurator, sjukgymnast, läkare, dietist, sjuksköterska, neuropsykolog, undersköterska, arbetsterapibiträde och logoped. Som teamets arbetsterapeut gör du bl.a. nybedömningar i samarbete med sjukgymnast, kognitiva bedömningar, bedömning av handstatus och aktivitetsbedömningar. Du tränar motoriska och kognitiva nedsättningar, gör hembesök och förskriver hjälpmedel. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta med Specialiserad rehabilitering i hemmet, SPRIH, en verksamhet som startar 2017.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut (svensk legitimation), tycker om att samarbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Vi värdesätter att du är flexibel och initiativtagande samt att du kan identifiera dig med landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du är välkommen att kontakta oss för att auskultera eller bara hälsa på. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.