Verksamhetsstrateg Folktandvården Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Oavsett om du jobbar med vård eller administration, kommer du direkt eller indirekt att vara en del i uppdraget med att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet. Vår värdegrund utgår från en humanistisk människosyn där vi värnar om och respekterar alla människors lika värde. Värdegrunden vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har drygt 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Folktandvårdens stab består av förvaltningschef samt ca 10 personer inom områdena verksamhetsutveckling, ekonomi, personal, miljö, landstingets tandvårdsstöd samt folkhälsa. Vi arbetar med övergripande planering, strategi och utveckling inom våra respektive områden samtidigt som vi är ett stöd till våra kliniker. Stabens främsta uppdrag är att ge förvaltningschefen och politiska nämnden underlag för att kunna styra och leda verksamheten samt ge goda förutsättningar att nå uppsatta mål.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde: Efter överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som verksamhetsstrateg är att stödja förvalningschefen genom att samordna, följa upp, analysera och tillsammans med verksamheten driva förvaltningens arbete inom framförallt följande områden:

• Verksamhetsplanering
• Verksamhetsanalys och uppföljning (inklusive bokslutsarbete)
• Avvikelsehantering inkl Lex Maria och händelse- och riskanalys.
• Utveckling och dokumentation av vårdprocesser, riktlinjer och rutiner.
• Analys av vård – och journalkvalitet
• Tandvårdstaxan och regelverk från TLV
• Folkhälsoarbete

Som verksamhetsstrateg inom Folktandvården i Blekinge kommer du, förutom att vara med i Folktandvårdens ledningsgrupp, även vara Folktandvårdens representant i både interna och externa nätverk/arbetsgrupper som t.ex.

• Nationellt produktråd för journalsystemet Lifecare Dental
• Landstingets planerings- och uppföljningsgrupp
• Folktandvårdens vårdutvecklingsgrupp

Kvalifikationer

• Du är legitimerad tandläkare, med flera års erfarenhet, gärna från en ledande roll.
• Du är duktig på att skapa goda relationer och har en pedagogisk förmåga.
• Du har stort engagemang för odontologiska frågeställningar och har en hög kvalitetsmedvetenhet.
• Du har en god färdighet i Microsoft Office-paketet.

Du är en drivande person som är noggrann och analytisk men också kommunikativ och har lätt för att skapa kontakter såväl hos ledningen som ute på kliniker. Du agerar professionellt och det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig sektor. Du är prestigelös och drivs av att arbeta i team. Som person är du självgående, initiativrik och drivande. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, har en förmåga att samverka med kollegor och medarbetare på olika nivåer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-06-09.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.